inFamous
Regulamin działu
W tej części zabronione jest pisanie postów wskazujących na źródła nielegalnego, komercyjnego oprogramowania na konsolę Nintendo Wii.
W tej części zabronione jest pisanie postów wskazujących na źródła nielegalnego, komercyjnego oprogramowania na konsolę Nintendo Wii.
• Strona 1 z 1
Re: inFamous
na tym forum niestety ludzie strasznie się opierdzielają i praktycznie nic nie MÓWIĄ. Piszą niestety też bardzo mało i to o każdej z konsol...
Jak dla mnie inFamous... hmmm... szumnie zapowiadana gra, która dla mnie mogłaby być nawet skasowana z listy wydawniczej a i tak nie zrobiłoby to na mnie żadnego wrażenia...
Jak dla mnie inFamous... hmmm... szumnie zapowiadana gra, która dla mnie mogłaby być nawet skasowana z listy wydawniczej a i tak nie zrobiłoby to na mnie żadnego wrażenia...
Administrator
Wyniki: 9
Xbox Live Gamertag: Bandi PL
PS3 Online ID: Bandi_PL
Wii FriendCode: 5526-0356-6463-7894
Powiem szczerze, że dla mnie jak na razie jest też obojętna ta gra. Podobnie jak kiedyś Crackdown na X360 - po zagraniu w demo nie miałem zamiaru zakupić pełnej wersji gry - mimo, że miała w sobie klucz do bety Halo 3 
A co do naszego forum, to stawiamy bardziej na serwis, bo fora już niedługo przestaną mieś sens istnienia
a co!
A co do naszego forum, to stawiamy bardziej na serwis, bo fora już niedługo przestaną mieś sens istnienia
Ja z wielką ochotą bym pisał, ale nikt nie odpisuje na moje posty, więc trochę głupio tak gadać z samym sobą. A co do gry i mnie ona specjalnie nie interesuje, mimo dość dobrych ocen w prasie. Nawet bardzo dobrych. Wolałbym już teraz dostać nowego Sly'a. Ale już ponoć nad nim pracują:)
Administrator
Wyniki: 9
Xbox Live Gamertag: Bandi PL
PS3 Online ID: Bandi_PL
Wii FriendCode: 5526-0356-6463-7894
I przez takie podejście w naszym serwisie mało kto pisze i woli gadać na gg z 1 osobą zamiast poruszyć temat na stronie www 
A kto ma pisać na tym forum jak nikt nie komentuje? A co do inFamous to wyszła im giera bardzo udana, ale nadal bardziej czekam na przygody szopa pracza.
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość